03 January 2010

First day qiesha in smart reader

Hari nih first day qiesha sekolah...betul2 exited....

Anie ingat nak halfday nak teman dia...tp dia halaunyer kita balik..sabar jer lah anak aku nih...tak jadilah halfday..







Sempat lagi tu kena sebotol







pkl 11 keluar kejap jenguk dia balik naik transport..
lega sikit bila tgk dia org kedua dihantar...dlm 15minit dia dah sampai taska dia.

Ikutkan hati tak sedap gak nak lepas dia naik transport...mcm tak der keyakinan nak bagi org bawa dia kecik2 lagi..tp tak blh buat apa lah...terpaksa jer lah.

Ikut transport smart reader time balik jer..
time pergi transport taska dia yg hantar...
dr taska dia yg sekolah area taman qiesha sekolah tu dkt 7org.. jadi bagi qiesha ikut jer transport taska dia..biar pagi pergi dgn bebudak taska dia.

Minggu pertama nih klass sampai pkl 11 jer minggu depan baru klas bermula seperti biasa sampai pkl 12.

Esk pagi nak dediam lak follow transport taska qiesha hantar qiesha...tadi dediam follow transport smart reader...
he..he...jadi pengintip persendirian sekejap.....






Kasut tak dpt lagi...berseliper jer lah dulu..

4 comments:

neezareef said...

WAH..SEMPAT PEKENA SUSU SEBOTOL SBLM PG SKOLAH..HAHAHAH

atty's said...

EKEKEKE..QIESHA..ISAP BOTOL YE..EKEKE.
FIR TAK TRANSIT..DIA DUK SENDIRI JE..KT UMAH ..KDG MAK KTY TOLONG JENGUK ..KDG AYAH DIA ADE..G SEK ..KTY ANTOR ..ATAU AYAH DIA ..SBB KTY KEJE LEH KUAR2.TU TAK AMIK TRANSPORT..

FIR PUN SAMA..DIA HALAU MAMA NGN AYAHNYA..TP KTY INTAI2..NAK TGK CAMNE DIA G TOILET.KANTIN..

Ena Qalinsya said...

comeinye qiesha..hepi jek p skool ek.. siap pekena sbotol lg tu ahaks..

Wanie said...

comel nya dia berbaju sekolah..
hehheh...minum susu wajib tuh...!!ngeh3